Вработување

Моментално отворени работни позиции...

ПЕСКАРА ВЕЛ ДООЕЛ ВЕЛЕС е компанија во приватна сопственост која е Специјализирана и Лиценцирана за изведување на градби од прва категорија, со лиценца издадена од министерството за транспорт и врски на Република Македонија. Во своето работење компанијата ги применува современите европски стандарди.

Сите заинтересирани кандидати може да испратат своја биографија со детални квалификации и релевантно професионално искуство, референци како доказ на претходно искуство и сертификати од поминати обуки, награди, пофалници и признанија.


ОД КОГА ПОСТОИ КОМПАНИЈАТА
ПЕСКАРА ВЕЛ ДООЕЛ ВЕЛЕС е компанија во приватна сопственост која е основана во 1997 година, поставена на површина од 57000м² во населба Речани, Велес.
КОЛКУ ВРАБОТЕНИ СЕ ДЕЛ ОД НАС
Почнувајќи со само неколку вработени, ПЕСКАРА ВЕЛ ДООЕЛ ВЕЛЕС во 2017-та година има 300 вработени и докажан високостручен, едуциран, искусен и професионален тим
НА КОЈА ТЕРИТОРИЈА СЕ ИЗВЕДУВААТ НАШИТЕ УСЛУГИ
Работите се изведуваат во погоните на друштвото, на територијата на Р.Македонија, како и во Црна Гора, Косово, Албанија, Словенија.
НАШИ ЗНАЧАЈНИ ПРОЕКТИ
Меѓу позначајните објекти е Јадранското Бродоградилиште Бјела, Рудник Бучим, Рудник Саса, ОКТА, Скопска Пивара, ЕВН Македонија Електрани. Повеќе од педесет проценти од вкупното работење на компанијата го изведува во Бродоградилиштето Бјела, во континуитет од 12 години.
КАКВИ УСЛОВИ НУДИМЕ
Ние ви нудиме одлични услови, пријатна работна амтосвера и редовна плата

АКТИВНИ ОГЛАСИ


КОНТАКТИ


  • Академик Пенчо Давчев, 128
  • Македонија, Велес / 1400
  • contact@peskara.com
  • (+389) 43 222 241
  • (+389) 43 212 790


Име


Презиме


Град


Држава


Адреса


Телефон


Email


За вас


Вашата апликација е успешно испратена
Грешка, ве молиме обидете се повторно.