Пескара Вел

Нашите вработени стојат на располагање за било прашање или забелешка.

Контакти


  • Академик Пенчо Давчев, 128
  • Македонија, Велес / 1400
  • contact@peskara.com
  • (+389) 43 222 241
  • (+389) 43 212790

Контактирајте не

Дали имате прашање што би сакале да не прашате?


Име и презиме


Email


Наслов на порака


Порака


Congratulations. Your message has been sent successfully.
Error, please retry. Your message has not been sent.

За зелена иднина

Еден од основните приоритети во професионалното работење на ПЕСКАРА ВЕЛ ДООЕЛ ВЕЛЕС е почитување на еколошката етика и заштита на околината, што практично е применето во секој проект преку користење на програми за нулта емисија на штетни материи, како и користење на материјали кои што се компатибилни со околината, со цел да се осигура заштита на секој вработен на неговото работно место, како и на опкружувањето.

Read more