Бравар


ДПГТУ ПЕСКАРА ВЕЛ ДООЕЛ од Велес има потреба од 7 работници на следново работно место :

Бравари за работа во погон, монтажа на терен и работа на висина (со и без искуство)

Потребни квалификации:
- Претходно работно искуство (се смета за предност)
- Одговорност и организираност
- Способност за индивидуална и тимска работа
- Способност за правилно расудување

Работни задачи:

Врши сечење, брусење, заварување на материјали за потребите на производството по налог на раководителот и тоа:
- Аргонско (ТИГ) заварување
- МИГ-МАГ заварување
- Електро-лачно рачно заварување
Флексибилност за работа на терен

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации може да испратат своја биографија на: maja.lefterov@peskara.com, со назнака : За оглас: Бравар