Оглас за Комерцијалист (2)

ДПГТУ ПЕСКАРА ВЕЛ ДООЕЛ од Велес има потреба од двајца работници на следново работно место : Комерцијалист

Потребни квалификации:

 • ВСС
 • Претходно работно искуство (се смета за предност)
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутери
 • Возачка дозвола Б – категорија (задолжително)

 

Работни задачи:

 • Планирање и организирање на набавни активности
 • Презентирање и пласирање на новите производи на пазарот на постоечките и потенцијалните купувачи
 • Флексибилност за работа на терен

Личен профил:

 • Развиени комуникациски,преговарачки и презентациски вештини
 • Организираност и одговорност
 • Флексибилна и динамична личност,насочена кон остварување на резултати
 • Способност за правилно расудување
 • Способност за работа под притисок и на кратки рокови
 • Способност за индивидуално и тимско работење

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации може да испратат своја биографија на: maja.lefterov@peskara.com, со назнака : За оглас:Комерцијалист  или да се јават на тел.број 043/222-241