Оглас за Електричар (1)

ДПГТУ ПЕСКАРА ВЕЛ ДООЕЛ од Велес има потреба од еден работник на следново работно место :

Електричар

Потребни квалификации:

  • Задолжително претходно работно искуство
  • Одговорност и организираност
  • Способност за индивидуална и тимска работа
  • Способност за правилно расудување

Работни задачи:

  • Врши поставување и одржување на електрични инсталации на објекти
  • Флексибилност за работа на терен

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации може да испратат своја биографија на: maja.lefterov@peskara.com, со назнака : За оглас: Електричар или да се јават на тел.број 043/222-241