Хигиеничарка (1)

ДПГТУ ПЕСКАРА ВЕЛ ДООЕЛ од Велес има потреба од работници на следново работно место :

Хигиеничарка – 1 работник

Потребни квалификации:
- Минимум средно образование
- Пожелно е да има работно искуство
- Задолжена за одржување на хигиената и спроведување на инструкциите за чистење

Личен профил:
- Лојална, динамична и темелна личност
- Одговорна и педантна
- Самоиницијативност и посветеност на работата

Плата:
Платата се одредува со меѓусебен договор.
Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации може да испратат своја биографија на: maja.lefterov@peskara.com , со назнака на позицијата за која аплицирате “ За оглас: ,,Хигиеничарка ” или на тел.бр. 043/222-241