Оглас за Општ работник (5)

ДПГТУ ПЕСКАРА ВЕЛ ДООЕЛ од Велес има потреба од работници на следново работно место :

 

 

Општи работници  – 5 работници

 

 

Личен профил:
Комуникативност, организираност и одговорност
Способност за тимска работа
Лојалност, иницијативност, темелност, енергичност
Флексибилност за работа на терен

Работно искуство  ќе се смета за предност

 

Работните задачи се извршуваат во и надвор од седиштето на фирмата ,односно на терен, на градилишта каде што се реализираат проектите, но и во седиштето на фирмата.

Плата:

Платата се одредува со меѓусебен договор.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации може да испратат своја биографија на: maja.lefterov@peskara.com , со назнака на позицијата за која аплицирате “ За оглас: ,,Општ работник ” или на тел.бр. 043/222-241