Возач на градежна машина

Оглас за Возач на градежна машина (2)

ДПГТУ ПЕСКАРА ВЕЛ ДООЕЛ од Велес има потреба од работници на следново работно место : Возач на градежна машина – 2 работници

Работна позиција:
1.Возач на градежна машина -  Со работно искуство – 2-ца работници

Потребни квалификации:
- ССС
- Возачка дозвола Е – категорија

Личен профил:
- Комуникативност, организираност и одговорност
- Способност за тимска работа
- Лојалност, иницијативност, темелност, енергичност
- Флексибилност за работа на терен

Работно време:
- Распоредот на работното време на оперативниот менаџер е соодветно на потребите на процесот на работа на компанијата.
- Работните задачи се извршуваат во и надвор од седиштето на фирмата ,односно на терен, на градилишта каде што се реализираат проектите, но и во седиштето на фирмата.

Плата:
Платата се одредува со меѓусебен договор.
Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации може да испратат своја биографија на: maja.lefterov@peskara.com , со назнака на позицијата за која аплицирате “ За оглас: ,,Возач на градежна машина” или на тел.бр. 043/222-241