Оглас за вработување на 7 (седум) работници

ДПГТУ ПЕСКАРА ВЕЛ ДООЕЛ од Велес има потреба од 7 (седум) работници Бравари со и без  работно искуство

 

 

Бравари

 

Потребни квалификации:

 

  • Работно искуство се смета за предност
  • Одговорност и организираност
  • Способност за индивидуална и тимска работа
  • Способност за правилно расудување

 

 

Работни задачи:

 

  • Врши сечење, брусење на материјали
  • Читање и постапување по работилнички цртежи
  • Грижа за алатот за работа
  • Работа во кругот на Пескара Вел и работа на терен

 

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации може да испратат своја биографија на: maja.lefterov@peskara.com, со назнака : За оглас: Бравар или да се јават на тел.број 043/222-241