Возач

ДПГТУ ПЕСКАРА ВЕЛ ДООЕЛ од Велес има потреба од еден работник на следново работно место :

Работна позиција:

  • Возач

Потребни квалификации:

  • ССС
  • Возачка дозвола Е – категорија
  • Претходно работно искуство (се смета за предност)

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации може да испратат своја биографија на: maja.lefterov@peskara.com, со назнака : За оглас: Возач