Tесари (10)

Оглас за Тесари (10)

ДПГТУ ПЕСКАРА ВЕЛ ДООЕЛ од Велес има потреба од работници на следново работно место: Тесари – 10 работници

Личен профил:
- Комуникативност, организираност и одговорност
- Способност за тимска работа
- Лојалност, иницијативност, темелност, енергичност
- Флексибилност за работа на терен
- Работно искуство ќе се смета за предност

Работно време:
- Распоредот на работното време на оперативниот менаџер е соодветно на потребите на процесот на работа на компанијата.
- Работните задачи се извршуваат во и надвор од седиштето на фирмата ,односно на терен, на градилишта каде што се реализираат проектите, но и во седиштето на фирмата.

Плата:
- Платата се одредува со меѓусебен договор.
- Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации може да испратат своја биографија на: maja.lefterov@peskara.com , со назнака на позицијата за која аплицирате “ За оглас: ,,Тресар ” или на тел.бр. 043/222-241